Wij herstellen computers en laptops van alle merken en beschikken over een eigen hersteldienst. Herstellingen worden doorgaans binnen de 48 uur uitgevoerd.
Wanneer u uw computer binnenbrengt voor nazicht, trachten wij dit dezelfde dag nog voor u op te lossen. Herstellingen zijn altijd op afspraak.

Herstelling in ons atelier (uurtarief: €30 excl. btw)

Herstellingen worden doorgaans uitgevoerd in ons atelier. Dit heeft als voordeel dat wij het probleem grondiger kunnen analyseren. Wanneer u bijvoorbeeld een zeer trage computer heeft of een herinstallatie nodig is, kan dit enkele uren in beslag nemen. Deze uren hoeven echter niet altijd in rekening te worden gebracht indien deze herstelling gebeurt in ons atelier.

Buiten het standaard tarief, kunt u – indien van toepassing – ook opteren voor een van onze onderhoud modules. Deze vindt u hier terug.

Herstelling aan huis – Indien mogelijk nog dezelfde dag (uurtarief: €35 excl. btw)

Indien u opteert voor een herstelling aan huis, wordt er vooraf een tijdstip besproken wanneer wij bij u langskomen.
Indien wij vermoeden dat de herstelling langer dan 1,5 uur in beslag neemt, opteren wij om de computer mee te nemen voor nazicht. Wanneer wij bijvoorbeeld een viruscontrole doen die meer dan een uur nodig heeft, hoeven wij dit uur niet aan te rekenen indien dit gebeurt in ons atelier gezien wij intussen aan andere computers kunnen verder werken.

De uurprijzen zijn niet onderhandelbaar. Wij leveren kwalitatief werk af en dit reeds gedurende 7 jaar!