Snel & veilig, geen data geen kosten, gratis diagnose

Binnen 24 uur wordt uw harde schijf geanalyseerd om het probleem vast te stellen. Onze Data Recovery Service herstelt uw pc/laptop harde schijf, externe harde schijf, e-mai bestanden en nog veel meer.

 

datarecovery Email Recovery

Email recovery en bestanden terughalen van uw harde schijf gaat pas van start zodra uw beslist om akkoord te gaan met onze data recovery offerte.

Email recovery is een zeer specialistisch gebied. Wij hebben al jarenlang ervaring met het recuperen van data en zijn in detail bekend met de desbetreffende constructies, werking en zwakheden van gegevensopslagsystemen. Zij beschikken over de juiste methodes, instrumentarium en gereedschappen die nodig zijn bij het recoveren van uw e-mail bestanden.

 

Verloren bestanden terughalen

Wanneer u niet meer bij uw opgeslagen informatie kunt en al uw gegevens kwijt lijken te zijn WANHOOP DAN NIET. Wij zijn in 95% van alle gevallen in staat om uw verdwenen data terug te halen.

Onmiddellijk na ontvangst van uw mediadrager gaan wij over tot het analyseren van uw harde schijf. Na vaststelling van het probleem ontvangt u ons analyserapport waarin wij de type schade vermelden, de gegevens die hersteld kunnen worden, hoe lang alles gaat duren en niet te vergeten; de exacte prijslijst. Hierna kunt u zelf beslissen of u met het recoveryproces door wilt gaan.

 

laptop_water

Data recovery bij waterschade

Data recovery bij dit soort schades zijn beperkt houdbaar en moeten direct behandeld worden. Het zoet of zout water tast de leesplaatjes aan en corrodeert het metaal van de leesplaatjes. Hierbij is data recovery op korte termijn nog mogelijk.

 
 
 

Privacy

Privacy

Wij behandelen uw media met de grootste zorg en discretie. Wij kunnen U garanderen dat uw gegevens binnen de muren van het bedrijf blijven en na uitlevering van uw gegevens deze van onze servers verwijderd worden.